WERKWIJZE

Wil je echt even opladen en je laten onderdompelen in pure verwennerij? Dan ben je bij JUSTNJOY alvast aan het juiste adres. Wij vertellen je graag meer over onze werkwijze.


STAP 1  RESERVEREN

Je afspraak maken kan hier eenvoudig online. Reserveren kan tot 12 uur voor de start van je floating sessie. Je kan ons ook telefonisch bereiken en dan omcirkelen we jouw favoriete tijdstip in de agendaplanning. Je ontvangt altijd een bevestigingsmailtje met praktische informatie. Betalen kan je vooraf online of ter plaatse (cash of met de Payconiq app). 


STAP 2  INFORMEREN

Zaakvoerders Wim of An ontvangen je met een brede glimlach en tonen je de float cabine die tijdens de sessie alleen voor jou toegankelijk is. We beantwoorden al je vragen en geven tips om ten volle te kunnen profiteren van deze unieke hier-en-nu ervaring.

STAP 3  GENIETEN

Je duwt op de startknop en neemt voor 60, 75 of 90 minuten rustig plaats in de floating cabine. Subtiele luchtbelletjes in het water geven aan dat het einde van de sessie nadert. We geven je de ruimte om in alle rust ontzettend na te genieten. Voorzie ongeveer een half uurtje extra zodat je op je gemak voor en na de sessie kan douchen. 


STAP 4  TERUGKOPPELEN

Wij komen indien gewenst nog even langs om oprecht geïnteresseerd te luisteren naar jouw ervaringen, want eerlijke feedback is meer dan welkom. Ga je liever in alle stilte naar huis? Alle begrip! 


STAP 5  REINIGEN

We gaan meteen aan de slag om de ruimte tot in de kleinste hoekjes te poetsen. Het chloorvrij water wordt continu opgevolgd en na elke floatsessie gereinigd. Eén keer per maand komt een erkend labo langs om te controleren.


Wil je een afspraak maken? Reserveer hier
Wil je meer informatie? 
Contacteer ons

WERKWIJZE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x