OVER ONS

Hallo, ik ben Wim Van den Daele, founder van JUSTNJOY…

Na 15 jaar gewerkt te hebben als softwareontwikkelaar werd de pauzeknop stevig ingeduwd. Een jachtig levenstempo gecombineerd met een verhoogde prestatiedruk deden me het contact met mijn lichaam even uit het oog verliezen. Tijdens deze periode ontdekte ik de kracht van floating, een bijzondere ervaring die mijn hoofd letterlijk en figuurlijk boven water hield. Op mijn eigen tempo ruilde ik mijn opgebrand gevoel in voor bruisende energie.


“Toen wist ik meteen: dit wil ik ook organiseren voor anderen die even willen wegdromen van de gewone wereld om te de-connecteren.”


Met een dosis enthousiasme maakte ik mijn droom waar…

Samen met mijn partner An Blux opende ik in 2017 een floating center. In hartje Keerbergen creëren we pure ervaringen voor iedereen die het zalige zen-gevoel wil ervaren. In een oase van rust baden in heerlijk warm water? Welkom, wij werken op afspraak en zwaaien onze wellness-deuren heel graag open op een moment dat voor jou past. Jij staat centraal, want we reserveren de ruimte volledig voor jou alleen. Niets moet. Behalve genieten en ontspannen.


“Mensen zetten van ver koers naar onze privé wellness in Vlaams-Brabant. Een klant die speciaal van Portugal komt voor ontspanning van het hoogste niveau? Ge-wel-dig!”


Onze grote troef is dat we echt een verschil maken…

We leggen onze klanten van start tot stop in de watten omdat we het fantastisch vinden om iedereen onvergetelijke herbron- en kippenvelmomenten te bezorgen. Zowel nieuwe als trouwe klanten zijn onze beste ambassadeurs en daar zijn we trots op. Bovendien gaan rust en hygiëne bij ons hand in hand. Wij kennen onze klanten en de klanten kennen ons.


“Wij willen niet alleen een persoonlijke, maar ook de beste service garanderen!”


Wil je jezelf, je partner, vriend(in), zus of collega trakteren op een over-the-top wow-gevoel? Geef een seintje, want JUSTNJOY maakt voor jou graag een cadeaubon. Ook last-minute. 
Bestel hier een cadeaubon

Heb je een vraag? Contacteer ons
Wil je een afspraak? Reserveer hier

OVER ONS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x